Aanbevelingen

Hieronder vindt u aanbevelingen van Aranto en/of Arno Kleine Staarman.

Hilco Haarsman

Projectontwikkelaar SallandWonen

Projectontwikkelaar SallandWonen

“Ik heb Arno leren kennen als iemand met een duidelijke visie en een enorme drive. Arno werkt graag pragmatisch en is van de ‘korte klappen en snelle stappen’. Met een duidelijke focus op het doel verzamelt Arno de juiste mensen om zich heen om zijn doel effectief te bereiken.”

www.sallandwonen.nl

Gerry ten Veen

Afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, Gemeente Nunspeet

Afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, Gemeente Nunspeet

“Arno Kleine Staarman bijt zich vast in de ingewikkelde problematiek van gebiedsontwikkeling en komt aandragen met een praktische oplossing. Hij heeft met veel energie de afgelopen tien jaar – met af en toe een kleine onderbreking in verband met detachering elders – de werkvoorraad van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer in de gemeente Nunspeet weten in te dammen!”

www.nunspeet.nl

Arnold van den Berg

Directeur/eigenaar Kwekerij “De Bloemenkampen” in Nunspeet

Directeur/eigenaar Kwekerij “De Bloemenkampen” in Nunspeet

“Vanaf 2000 tot 2010 ben ik zonder voortuitgang bezig geweest met de verplaatsing van mijn kwekerij De Bloemenkampen aan de Killenbeekweg 75 in Hulshorst naar een andere locatie buiten de ecologische “Hierdense Poort”.

Echter vanaf begin 2011 heeft Arno Kleine Staarman vanuit de gemeente Nunspeet de projectcoördinatie ook richting de provincie Gelderland, de rijksoverheid en het waterschap opgepakt. Hij maakt de problemen helder, lost deze doelgericht op en versnelt de procedures.

Hierdoor is de verplaatsing van mijn kwekerij De Bloemenkampen eind 2012 daadwerkelijk gerealiseerd aan de Hullerweg 120 in Nunspeet en is de toekomst van mijn kwekerij De Bloemenkampen en mijn personeel veilig gesteld! Arno bedankt!”.

www.bloemenkampen.nl

Arend Arends

Programmaleider projecten, Gemeente Nunspeet

Programmaleider projecten, Gemeente Nunspeet

“Ik heb met Arno samengewerkt bij verschillende projecten. Voorbeelden hiervan zijn een vijftal inbreidingslocaties voor woningbouw in de kern Nunspeet: Brouwerskamp, Laan 44, Kroonlaan, Kroonlaan-Zeeweg, Eeckelhagen en het voormalige Espeloterrein. Een prima vent! Makkelijk in de omgang. Daarbij deskundig en doelgericht. Dankzij hem zijn de projecten beter en sneller doorlopen”.

www.nunspeet.nl